MR isännöinti | Tammelantie 8, 03600 Karkkila | Puh: 09-2256748

| toimisto@mrisannointi.com | web design @ jackbox.fi © 2014

lehtileike_12.jpg
lehtileike_12.jpg
lehtileike_13.jpg
lehtileike_13.jpg
lehtileike_14.jpg
lehtileike_14.jpg
lehtileike_15.jpg
lehtileike_15.jpg

Lehtileikkeet

Elämänmakuista isännöintiä Karkkilassa

(18.5.2007) - Riina Takala Kiinteistöposti 3/2007


Elämänmenon makuista isännöintiä, arvoasuntojen isännöintipalveluita kehittävää toimitusjohtaja-koulutusta ja harrastuksena Karkkilan yrittäjäyhdistyksen toiminnan vetämistä - tässä raamit karkkilalaisen isännöitsijän Vesa Ryypön arkiselle työlle, jonka erityispiirteenä on omien juurien merkitys käytännön asiakaspalvelussa - Karkkilassa syntyneenä hän tuntee hyvin asiakaskuntansa ja sen tarpeet.

Isännöinti M. Ryyppö Ky sai alkunsa vuonna 1991, kun yritys irtaantui Osuuspankin Kiinteistönvälityksestä.

Vuonna 1997 yritys siirtyi isä-Matilta Vesa-pojalle. Kymmenen vuotta on siis touhuttu: Kaksi vuotta nykyisissä tiloissa Harjukadulla Karkkilan keskustassa, sitä ennen omakotitalon alakerrassa. Tämä on kuitenkin mukavampi paikka, koska olemme keskustassa asiakkaitamme lähellä ja täällä on valoisammat tilat, isännöitsijä Vesa Ryyppö kertoo itsensä ja vaimonsa Helin työllistävästä isännöintitoimistosta.

Kahden työntekijän toimeentulomahdollisuuksien kannalta isännöintipalveluita tarjotaan karkkilalaisten lisäksi myös vihtiläisille. Vesa Ryyppö kertoo, että yritys käväisi myös yli 50 kilometrin etäisyydellä Lohjalla, mutta se osoittautui liian kaukaiseksi asiakaslähtöisen palvelun kannalta.

Taloyhtiöiden isännöinnin lisäksi yrityksestä saa tilintarkastusta sekä kauppakirjojen, testamenttien ja perunkirjojen laatimispalveluita